solyomi_david_small

 

Belenéznél egy tapasztalt osztalékbefektető portfóliójába?
Ha tetszik, amit látsz, most 30% kedvezménnyel fizethetsz elő a hírlevélre, ráadásul egy 7000 Ft értékű könyvkupont is kapsz!

Sólyomi Dávid, az Osztalékból szabadon  című könyv szerzője már 2014 óta közzéteszi a saját osztalékportfóliójának összetételét. Emellett a nemzetközi prémium hírlevelében minden hónapban átadja az aktuálisan legjobb 10 részvénycélpont rangsorát és ezen részvények elemzését. A hírlevél felhasználását magyar nyelvű kiegészítő videók segítik, melyek alapján már több száz magyar befektető is építi a részvényportfólióját.

Nézz bele, és ne kockáztass semmit!

7 napig ingyenesen kipróbálhatod a hírlevelet, átnézheted az összes eddig megjelent számot, és a teljes magyar nyelvű videó archívumhoz is hozzáférést kapsz. Ha nem tetszik, amit látsz, egyszerűen lemondhatod az előfizetést, és ebben az esetben semmibe nem került a próba.


„Csak azt bánom, hogy nem találkoztam vele évekkel korábban. A hírlevelet ár-érték arányban az egyik legjobb befektetési döntésemnek gondolom. Általában az egy oldalas összefoglalót nézem meg először, a legjobban ugyanakkor a kiegészítő videók tetszenek, mert rengeteget lehet belőlük tanulni.” (Bálint)


A hírlevél felhasználói hangfelvétel és videó formájában mondják el a véleményüket, ezeket itt nézheted és hallgathatod meg.

 

Mit kapsz?

falcon_solid2_RGB_300Belenézhetsz egy tapasztalt osztalékbefektető portfóliójába. Láthatod, hogy milyen részvényeket vett és milyen áron.

• Egy havi rendszerességgel megjelenő befektetési hírlevelet, a 10 legjobb részvénycélpont rangsorával, és a kapcsolódó elemzésekkel.

Hozzáférést a magyar nyelvű kiegészítő videókhoz, melyek alapján olyanok is magabiztosan használják a hírlevelet, akik nem beszélnek angolul.

 

Használd a 30%-os kedvezménykódot!

Az A4CBooks és The Falcon Method közös akciójában a 197 dolláros nemzetközi árhoz képest most 30% kedvezménnyel, 137 dollárért indíthatod el az éves előfizetésed, ha használod az A4CTFM kuponkódot. Az alábbi lépéseket kövesd!falcon_screenshot

1. Nyisd meg ezt az oldalt!

2. Klikkelj a “Start Your 7-day Free Trial Now!” feliratú zöld gombra, majd a megjelenő űrlapon a “Discount Code” mezőbe írd be ezt: A4CTFM

3. A kód beírása után nyomd meg az Apply gombot az érvényesítéshez!

4. Meg kell majd adnod a bankkártya adataidat, de semmilyen összeg nem kerül levonásra a kártyádról, mivel a 7 napos próbaidőszak teljesen ingyenes! (A bankkártya adatok a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online fizetési szolgáltatójához kerülnek.)

5. Írj egy emailt magyarul a david@thefalconmethod.com címre, amiben kéred a hozzáférésed beállítását a magyar nyelvű videókhoz és Dávid osztalékportfóliójához!

6. Ha nem tetszik a hírlevél, szintén ezen az email címen tudod lemondani a próbát. Ha hasznosnak találod, amit látsz, akkor a próbaidő elteltével az éves előfizetési díj levonódik a kártyádról.

 

Előfizetésed mellé egy 7000 Ft-os könyvkupont is kapsz az A4CBooks-tól!

Az A4CBooks és a The Falcon Method közös akciójában az előfizetésed mellé ráadásul egy 7000 értékű könyves kupont is kapsz, amit itt a weboldalunkon vásárolhatsz le a webshop teljes kínálatára. A kupont a david@thefalconmethod.com címre írva igényelheted, miután az előfizetési díjat levonták a kártyádról.

falcon_solid1