nagy_hibak_1000x1000
Michael Batnick: Nagy hibák
2020-11-30
penz_pszichologiaja_1000x1000
Morgan Housel: A pénz pszichológiája
2021-11-09
Összes
-20%
bef_alapok_1000x1000

John C. Bogle: Vagyonépítés befektetési alapokkal

6490 Ft 5195 Ft


“Kedves Jack: végigolvastam a könyvedet az elsőtől az utolsó oldalig és rettenetesen élveztem. Őszinte, intelligens és olvasmányos – igen ritka kombináció. Ez a könyv mindig is alapvetés lesz a befektetési alapok ügyfelei számára.” – Warren E. Buffett

John C. Bogle a Vanguard alapkezelő alapítója, akinek a befektetési alapokra és a pénzügyek egészére gyakorolt hatását nem lehet eléggé hangsúlyozni. Napjainkban a Vanguard több mint 4 billió dollárnyi ügyfélpénzt kezelve mindenütt jelen van. Az eredetileg 1993-ban megjelent klasszikus könyve egy olyan befektetési instrumentumra hívja fel az olvasó figyelmét, amelyre a Befektetések Klasszikusai sorozat korábbi kötetében kevés szó esett: az indexkövető alapokra.

Bővebben

Cikkszám: 627. Kategória: .
Leírás

Bogle Vagyonépítés befektetési alapokkal című könyve 3 fő témára épül:

  • Az indexkövető alapok elegánsan egyszerű esete
  • A költségek meghatározó hatása a befektetési alapok hozamára
  • Az adók hatása a befektetési alapok hozamára

A fenti hármas szinte alig került szóba 1993 környékén, amikor a könyv először megjelent, manapság pedig már sehol nem olvashatunk befektetési tanácsokat a fentiek figyelembe vétele nélkül.

Nyelvezete mind a zöldfülűek, mind a profi szakemberek számára érthető útmutatással szolgál egy megbízható befektetési keretrendszer kialakításához.