jazz_2_1000x1000
Kerekes György: Jazz Portrék 2.
2016-04-20
sok_vagyok_1000x1000
Bíró Lajos: Sok vagyok
2016-04-21
Összes
-25%
Rachel Allen

Rachel Allen: A család kedvencei

5580 Ft 4185 Ft


A TV Paprika nézői már jól ismerik Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN – ez Rachel Allen mottója.

 

Bővebben

Cikkszám: 101. Kategória: .
Leírás

Rachel Allen receptjei mindenekfelett nagyon praktikusak és egyszerűek, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is. Ha Rachel Allen főz a család kedvenc ételei stílusosan kerülnek terítékre!

Rachel a nemzetközi konyhaművészet alapjaira, a tradícionális vidéki konyhára, valamint a jó öreg családi klasszikusokra épít és ezáltal bármilyen alkalomra kreatív lehetőségeket kínál fel az olvasóknak, akár egy egyszerű családi ebédre vagy ünnepi vacsorára kívánunk főzni, esetleg egy romantikus fogást készítenénk párunknak, vagy ha egy ragyogó piknikre vágyunk, vagy ha éppcsak kedvenc harapnivalónkat majszolnánk a kanapén heverve, netán muffint sütnénk a gyermekeinkkel.

A BBC (ahol műsorai nagy sikerrel futnak) minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”.

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Hazánkban a TV Paprika nézői már jól ismerhetik Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket és a praktikus megoldásokat. Elegáns ételek egyszerűen – ez Rachel Allen mottója.

Rachel Allen Dublinban nőtt fel, majd 18 éves korától a híres Ballymaloe-i Főzőiskolában tanult. Ma már nemcsak, hogy tanít az iskolában, de rendszeresen publikál országos megjelenésű lapokban, nemzetközi sugárzású tv-műsorok népszerű műsorvezetője, szabadidejében pedig bestseller szakácskönyvek írója. Persze minderre csak akkor tud időt szakítani, amikor épp nem a két fiával és a férjével, Isaac-kel főz lenyűgöző ételeket a tengerparti házikban Cork-ban.

“Szeretem a közös családi étkezéseket, mert ilyenkor tudunk együtt lenni és megbeszélni az aznap történteket. Az ilyen alkalomra készített ételeknek egyszerűnek kell lenniük, amit gyorsan össze lehet dobni, vagy akár a nap korábbi szakaszában előre el lehet készíteni. ezek egyszerű fogások, melyeket az egész család szeretni fog, a recepteket pedig könnyen a családtagok ízléséhez lehet igazítani. Az otthoni főzés nagyon fontossá vált számomra, sok szép gyermekkori emléket igéz vissza.”

Szerző: Rachel Allen

Terjedelem: 236 oldal