Kosár megtekintése “Horváth Judit: Szerelmem, Cupcake!” hozzá lett adva a kosarához.
Egészséges ínyencfalatok
Hadarik Rita: Egészséges ínyencfalatok
2016-04-21
piac_varazsloi_2_1000x1000
Jack Schwager: A piac varázslói 2.
2016-11-07
Összes
-25%
etetni_bolondulasig_1000x1000

Lucinda Scala Quinn: Etetni bolondulásig

5950 Ft 4465 Ft


Receptek, túlélési technikák arra az esetre, ha szíved férfijaira (férjed, fiaid, apósod, ki-ki folytathatja, saját családi viszonyainak megfelelően) rátörne az a bizonyos „férfi-éhség”.

 

Bővebben

Cikkszám: 102. Kategória: .
Leírás

Mert ugyebár a férfiak éhsége cseppet sem hasonlít a miénkre. Mi, nők (többnyire) csendben szenvedünk tőle, ők zajosan, idegesen, türelmetlenül, morcosan, kacagva (de közben véresen komolyan), ám egy biztos: NAGYON. Cserébe viszont minden ízes falatért, főleg, ha még jó sok is, nagyon hálásak. Óh, nem úgy, hogy segítenek, mosogatnak, rendet raknak, terítenek –  hanem úgy, hogy „Kösz Anya (vagy „drágám”), fincsi volt! Van még egy kis repeta?!” Elismerésük egy másik formája elsőre nem ismerhető fel, csak gyakorlott fül számára: „Anyu, komolyan ennyi volt az ebéd (vacsora, reggeli)?!” – ez férfi nyelven annyit tesz: oké, hogy rajtunk kísérletezel, finom is nagyon, de valami jó, masszív, megszokott kaja nincs is?!

Ez a könyv megtanít a legalapvetőbb tudnivalóktól kezdve arra, hogyan váljék belőled profi háziasszony, családetető anya és mesterszakács. Fantasztikus receptek nagyétkűeknek! A szerző szórakoztatóan és szellemesen ad át minden tudást, amire a saját bőrén szerzett tapasztalatok alapján, sok év alatt sikerült szert tennie. Könyvei, főzőműsorai nem véletlenül olyan páratlanul népszerűek. Lucinda bizony képes arra, hogy szívből, okosan, töretlen lelkesedéssel etesse háza imádott férfinépét – bolondulásig. Sőt, még ennél is többre: férfi-etetési „bibliájából” a férfi-nevelés bevált módszereit is egytől egyig megosztja az olvasóval!

Hasznos szakácskönyv nagycsaládosoknak vagy nagyétkű férfiak számára főző háziasszonyoknak.

Szerző: Lucinda Scala Quinn

Terjedelem: 272 oldal

Méret: 190 x 240 mm