Kosár megtekintése “ZILLOWSZTORIK – Lakáspiaci tények és tévhitek” hozzá lett adva a kosarához.
osztalek_csomag_1000x1000_uj
Fókuszban az osztalék
2018-10-20
hogyan_kereskedjunk_1000x1000
Hogyan kereskedjünk részvényekkel
2018-11-19
Összes
-20%
letezo_legbiztosabb_1000x1000

A létező legbiztosabb befektetés – Építs vagyont osztalékból!

4990 Ft 3995 Ft


„Akit vonz a gondolat, hogy világcégek osztalékaiból éljen, fontos megállapításokat és hasznos tanácsokat talál ezeken az oldalakon.”

Sólyomi Dávid, az Osztalékból szabadon című könyv szerzője

Belenéznél egy tapasztalt osztalékbefektető portfóliójába? Kattints ide!

Bővebben

Cikkszám: 015. Kategória: .
Leírás

Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

A befektetés észszerű és fegyelmezett terv alapján történő módszeres tőkefelhalmozás, amely azon alapul, hogy a részvények nem pusztán számok, amelyek napról napra összevissza ingadoznak. A részvények tulajdonosi részesedést jelképeznek egy valós és működő vállalkozásban. Stratégiánkkal el kell fogadnunk, hogy befektetéseinket ténylegesen befektetőként – egy valós és működő vállalkozás passzív üzlettársaként – fogjuk kezelni.

A létező legbiztosabb befektetésben megmutatom, hogyan választhatjuk ki a magas osztalékjövedelmet termelő és a piaci átlagokat hosszú távon felülmúló részvényeket. Megközelítésemhez nincs szükség piaci időzítésre, nem kell befektetési guruk szavain csüggenünk vagy a vállalati beszámolók apró betűs sorai között böngésznünk. Könyvemben olyan egyszerű szabályokat fogalmazok meg, amelyeket bármely befektető képes követni.

Lowell Miller, a könyv szerzője

 

Sólyomi Dávid könyvajánlója

„Befektetők széles köre által követett irányzattá vált napjainkban az osztalékra fókuszáló részvénybefektetési megközelítés, amit jól mutat a világ legnagyobb online könyvesboltja, az Amazon platformján a témában elérhető könyvek ezernél is nagyobb száma. Több mint százat olvastam ezek közül, és A létező legbiztosabb befektetés című klasszikust egyértelműen a legkiválóbbak közé sorolom. Az évekkel ezelőtt írt jegyzeteimet átlapozva meglepve láttam, hogy számtalan iránymutatást fogadtam meg ebből a könyvből, és építettem be a saját megközelítésembe. Akit vonz a gondolat, hogy világcégek osztalékaiból éljen, fontos megállapításokat és hasznos tanácsokat talál ezeken az oldalakon.”