Kosár megtekintése “Kerekes György: Jazz Portrék 1.” hozzá lett adva a kosarához.
jazz_1_1000x1000
Kerekes György: Jazz Portrék 1.
2016-04-20
Rachel Allen
Rachel Allen: A család kedvencei
2016-04-21
Összes
-25%
jazz_2_1000x1000

Kerekes György: Jazz Portrék 2.

6990 Ft 5245 Ft


A Jazz portrék 2. egy olyan kétkötetes jazztörténeti áttekintés második része, amely a jazz nagy forradalmától, a bebop-tól mutatja be a műfaj fejlődését és legendás szereplőit egészen az ezredfordulóig.

 

Bővebben

Cikkszám: 302. Kategória: .
Leírás

A könyv tematikája azért egyedi, mert a jazz fejlődésének, változásának folyamatát a különböző korszakok és stílusok kiemelkedő, stílus-meghatározó muzsikusainak életén, munkásságán keresztül mutatja be.

Kerekes György korszakos munkáját most új kiadásban és nem mellékesen az eredetinél jóval olcsóbban vásárolhatják meg a jazz és a jó zene szerelmesei.

“Kerekes György barátom Jazzportrék című kitűnő könyvének első kötete méltán gazdagítja könyvtáramat. A második kötet is olyan munka, mely segíti és megerősíti azt a gondolatot és egyben életformát, amit a muzsika jelent számomra.” Binder Károly zeneszerző, zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakának vezetője.

“Minőség, igényesség, aprólékosság, esztétikum, és rajongással teli, elfogulatlan hitelesség. Muzsikusnak, hallgatónak és nem utolsósorban a műfajnak felbecsülhetetlen érték e könyv. Köszönjük.” Fekete-Kovács Kornél trombitaművész, a Modern Art Orchestra vezetője.

Szerző: Kerekes György

Terjedelem: 544 oldal

Méret: 200 X 220 mm