Kosár megtekintése “Tehetős Teknős kedvencei” hozzá lett adva a kosarához.
jozan_esszel_1000x1000
Befektetés józan ésszel – Ben Carlson
2017-11-07
letezo_legbiztosabb_1000x1000
A létező legbiztosabb befektetés – Építs vagyont osztalékból!
2018-10-25
Összes
-16%
osztalek_csomag_1000x1000_uj

Fókuszban az osztalék

7790 Ft 6590 Ft


Ami Az intelligens befektetőnél Benjamin Graham és Jason Zweig, az az osztalékfókuszú befektetésnél Lowell Miller és Sólyomi Dávid. Egy klasszikus alapmű és a leghitelesebb magyar osztalékbefektető nagysikerű könyve egy csomagban, ingyenes kiszállítással!

Mi mást mondhatnánk még? Építs vagyont osztalékból!

Belenéznél egy tapasztalt osztalékbefektető portfóliójába? Kattints ide!

Bővebben

Cikkszám: 015. Kategória: .
Leírás

Sólyomi Dávid könyvajánlója A létező legbiztosabb befektetéshez…

„Befektetők széles köre által követett irányzattá vált napjainkban az osztalékra fókuszáló részvénybefektetési megközelítés, amit jól mutat a világ legnagyobb online könyvesboltja, az Amazon platformján a témában elérhető könyvek ezernél is nagyobb száma. Több mint százat olvastam ezek közül, és A létező legbiztosabb befektetés című klasszikust egyértelműen a legkiválóbbak közé sorolom. Az évekkel ezelőtt írt jegyzeteimet átlapozva meglepve láttam, hogy számtalan iránymutatást fogadtam meg ebből a könyvből, és építettem be a saját megközelítésembe. Akit vonz a gondolat, hogy világcégek osztalékaiból éljen, fontos megállapításokat és hasznos tanácsokat talál ezeken az oldalakon.”

…és az Osztalékból szabadon című könyvéhez

„Könyvemmel a hosszú távú, tudatos vagyonépítés lépésről lépésre követhető, évszázadok óta működő, bárki által alkalmazható rendszerét adom át tökéletesen közérthető formában. Ezzel helyére kerül a pénzügyi kirakó hiányzó eleme: a kemény munkával megkeresett pénz végre kiszámítható és évről évre növekvő passzív bevételt termel, egyre elérhetőbb közelségbe hozva a pénzügyi szabadságot.”