elvek_csomag_1000x1000_3
Önfejlesztés befektető módra
2019-10-21
elvek_1000x1000
Ray Dalio: Elvek
2019-11-04
Összes
-20%
ironman_1000x1000

Sólyomi Dávid: Egy ironman vallomásai

3990 Ft 3195 Ft


Sólyomi Dávid, az Osztalékból szabadon című könyv szerzőjének sportköntösben tálalt önismereti kalandja. Nem sport- és nem befektetési könyv, a benne megosztott történettől és a felvetett kérdésektől mégis nagyon sokat kaphatsz – és nem mellesleg megismerheted a triatlon világát és az “osztalékportfóliós” Dávid egy nagyon emberi oldalát. Ráadásul rendkívül szórakoztató olvasmány!

Bővebben

Cikkszám: 97. Kategória: .
Leírás

Dávid így vall a könyvéről:

Nem az optimális pedálfordulatszámról, a tökéletes frissítés titkos receptjéről és a helyes táplálkozásról olvashatsz a könyvben. Megkockáztatom, hogy bármire is számítasz, mindenképp meg fogsz lepődni. Felfoghatod szórakoztató olvasmánynak is ezt a sportköntösben tálalt önismereti kalandot, ha azonban elég bátor vagy, rengeteg számodra is releváns, helyenként igen kényelmetlen kérdéssel szembesülhetsz.

Diószegi Ádám jógaoktató fogalmazta meg a következő gondolatot: “Sokszor onnan lehet tudni, hogy az ember egy helyzettel kapcsolatban tényleg őszintén magába nézett, hogy talál végül valamit, aminek nem örül túlzottan.” Bőséggel találtam ilyeneket, miközben végigmentem az ironman által kijelölt úton, és mivel nem futamodtam meg a kihívások elől, minden területen megváltozott az életem. Egyedül rajtad áll, Te mit kapsz ettől a könyvtől.

„Kíméletlenül őszinte önismereti utazás. Látszólag sportkönyv. Valójában a személyes fejlődés legfontosabb eszközeit osztja meg. Mi egy szuszra olvastuk végig.”
Vietorisz Szilvia és Szalay Ádám személyiségfejlesztők