Kosár megtekintése “Horváth Judit: Szerelmem, Cupcake!” hozzá lett adva a kosarához.
Rachel Allen
Rachel Allen: A család kedvencei
2016-04-21
szerelmem_cupcake_1000x1000
Horváth Judit: Szerelmem, Cupcake!
2016-04-21
Összes
-25%
sok_vagyok_1000x1000

Bíró Lajos: Sok vagyok

5580 Ft 4185 Ft


Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi „szakma-narkós”, a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának – bevallja, hogy nagyon élvezi.

 

Bővebben

Cikkszám: 103. Kategória: .
Leírás

Botrányos finomságai, pofátlan ínyencségei 153 válogatott, vagány receptje, életének izgalmas, olvasmányos sztorijai, szakmai hitvallása, életfelfogása hamar meghódítják a mai hedonista „krúdygyulákat” éppúgy, mint a divatos, sznob hobbiszakácsokat és a hétpróbás vagy éppen abszolút kezdő háziasszonyokat. Bíró Lajos szakácskönyve az igazi MAGYAR konyha legjobb hagyományainak ÚJRATEREMTŐJE, ÚJRAGONDOLÓJA, itt semmi sem az, aminek látszik, mégis minden kompozíciója az üzeni: na, most megtudod, milyen is igazából a kedvenc ételed! Tudod, hogyan kell tányért kihúzni, halat prádosítani, libamájat szuvidolni, borjút konfitálni? Azt hiszed, nem tudsz főzni? Vagy eddig úgy gondoltad, tudsz?!  Ezzel a könyvvel minden kétséged szertefoszlik, minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt a konyhába indulsz szerencsét próbálni – és ha már ott vagy, akkor is.

Ez a könyv Bíró Lajosról, a Bock Bisztró séfjéről szól. Még akkor is, ha valamelyik elképesztően egyszerű, meghökkentően finom ételének receptjét olvasod is éppen!

Szerző: Bíró Lajos

Terjedelem: 241 oldal

Méret: 205 X 290 mm