egy_spekulans_feljegyzesei_1000x1000
Edwin Lefevre: Egy spekuláns feljegyzései
2016-04-15
piac_varazsloi_1000x1000
Jack Schwager: A piac varázslói
2016-04-17
Összes
-20%
intelligens_befekteto_1000x1000

Benjamin Graham: Az intelligens befektető

7990 Ft 6395 Ft


“Egyértelműen a legjobb könyv, amit a befektetésekről valaha is írtak!” – Warren Buffett

“…olvassák és tanuljanak belőle Önök is, nekem két évtizede van karnyújtásnyira a polcomon, sokat és haszonnal forgattam ez idő alatt.” – Jaksity György
 

Bővebben

Cikkszám: 001. Kategória: .
Leírás
 A 20. század legkiválóbb befektetési tanácsadója, Benjamin Graham világszerte emberek millióit oktatta és inspirálta. Graham „értékalapú befektetésről” alkotott filozófiája – amely megóvja a befektetőket a komoly hibáktól, és megtanítja őket, hogyan alakítsanak ki hosszú távú stratégiákat – 1949-es első kiadása óta a részvénypiaci bibliájává tette Az intelligens befektető című művét.

Az azóta eltelt időszak piaci fejleményei igazolták Graham stratégiáinak bölcsességét. Jelen átdolgozott kiadás, amely változatlan formában közli a szerző eredeti szövegét, a neves pénzügyi szakíró, Jason Zweig naprakész kommentárjaival aktualizálja annak mondanivalóját. Zweig a piac jelenkori realitásaiba enged betekintést, párhuzamot von Graham példái és korunk pénzügyi szalagcímei között, és segít az olvasónak megérteni, hogyan alkalmazza Graham elveit.

Az intelligens befektető aktualizált kiadása alapvető és nélkülözhetetlen mű, amely pénzügyi céljaink eléréséhez nyújt felbecsülhetetlen értékű segítséget.